Therapie Amersfoort

Praktijk Marita Nijboer in Amersfoort

bg

Ondersteuning bij persoonlijke groei

Je staat op een punt in je leven waarin je jezelf beter wil leren kennen. Misschien heb je al workshops gedaan op het gebied van bewustwording en wil je thema’s die daar zijn aangeraakt verder uitdiepen. Misschien zoek je een steuntje in je rug om onderzoek te doen naar jezelf. Naar het waarom van je gedrag, naar waarom je aanloopt tegen terugkerende issues of wil je tools aangereikt krijgen om je persoonlijk te ontwikkelen.

In de coaching en therapie kijken we naar het kind dat je ooit was en dat is opgegroeid in een situatie die niet optimaal voor hem of haar was. Voor niemand was de kindertijd optimaal, want we zijn allemaal opgevoed door mensen die in hun jeugd zelf ook gekwetst zijn en dit onbewust doorgeven. Voor een groot deel sturen onze jeugdervaringen ons nu nog aan. Hier leer ik je contact mee te maken om daar vervolgens keuzes in te maken voor wie jij werkelijk bent en hoe jij wil leven.

Werk maken van jouw ontwikkeling

Zou je graag op korte termijn werk maken van jouw wensen rondom persoonlijke groei en ontwikkeling? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen of het maken van een eerste afspraak. Ik ga graag samen met je aan de slag!

Psycholoog Amersfoort Marita Nijboer

Marita Nijboer

  • Betrokken therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Aangesloten bij: