Therapie Amersfoort

Praktijk Marita Nijboer in Amersfoort

bg

Therapie bij diverse eetproblemen

Misschien is er geen dieet meer te vinden dat je nog niet hebt uitgeprobeerd. En soms is het ook gelukt om af te vallen, maar je gaat steeds weer voor de bijl. Je neemt je voor om vanaf morgen ‘normaal’ te gaan eten en toch sta je ineens weer voor de koelkast om te kijken of er nog iets lekkers in zit. Of heb je voor je weet in plaats van 4 dropjes, de hele zak leeggegeten. En voel je je daar weer schuldig over.

Je weet wel: hier speelt meer dan alleen weten wat wel en niet gezond eten is. Je hebt genoeg gezondheidsboeken gelezen. In de therapie kijken we naar waar je werkelijk naar verlangt, wat je uit de weg gaat door te eten of welk gat je probeert te vullen. En hoe je daarin nu keuzes kunt maken.

We brengen eerst jouw situatie in kaart en gaan dan samen op onderzoek. Ik maak hierbij gebruik van technieken uit de NLP, lichaamswerk en innerlijk kind werk.

Je bent van harte welkom

Zoek je ondersteuning bij het veranderproces dat je voor ogen hebt rondom je relatie met eten en gewicht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak. Ik help je graag!

Psycholoog Amersfoort Marita Nijboer

Marita Nijboer

  • Betrokken therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Aangesloten bij: