Therapie Amersfoort

Praktijk Marita Nijboer in Amersfoort

bg

Therapie bij fysieke spanningen of klachten

Soms merken we pas dat we een lichaam hebben als het pijn begint te doen. Allerlei klachten en klachtjes openbaren zich. Wellicht hoofdpijn of rugklachten. Buikpijn, darmklachten, hyperventilatie, menstruatieklachten, schouderklachten: op allerlei manieren kan je lijf protesteren en aandacht vragen. Het kan je enorm belemmeren in je functioneren.

Via je huisarts en/of een specialist heb je al laten uitzoeken of er een medische oorzaak voor is. Als daar niks duidelijks uit komt, kunnen we in de therapie kijken, voelen en luisteren naar wat jouw lichaam te vertellen heeft. Wat neem je allemaal op je schouders of waar heb jij je buik van vol? Ons lichaam drukt op een fantastische manier uit wat er in ons leven speelt. Het lichaam draagt alle bewuste en onbewuste ervaringen met zich mee en is daarom bij uitstek geschikt als ingang voor bewustwording en groei.

Samen aan de slag gaan?

Ervaar je klachten die met fysieke spanningen te maken hebben en zou je daar graag op korte termijn werk van maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen of het maken van een eerste afspraak. Ik ga graag samen met je aan de slag.

Psycholoog Amersfoort Marita Nijboer

Marita Nijboer

  • Betrokken therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Aangesloten bij: