Therapie Amersfoort

Praktijk Marita Nijboer in Amersfoort

bg

Hulp bij werkdruk, stress- en spanningsklachten

Iedereen ervaart bij tijd en wijle stress. Daar is niks ergs aan; sterker nog, het kan je helpen iets tot stand te brengen, iets af te maken. Als je de hele tijd onder druk en stress leeft, kun je het gevoel krijgen dat je zelf niet meer de regie hebt en dat je wordt geleefd. Je staat in de overleefstand. Er moet maar van alles, je werkt je een slag in de rondte om iedereen tevreden te houden en dan komt het moment waarop je je afvraagt: zo wil ik het niet langer, maar hoe dan wel?

Samen kunnen we onderzoeken hoe dat bij jou zo is ontstaan. Welke ervaringen (in je jeugd) hebben gemaakt dat je voor een strategie als heel hard werken en je best doen hebt gekozen? We kijken welke overtuigingen je hebt ontwikkeld over jezelf en het leven: misschien heb je je als kind al veel moeten aanpassen aan hoe het ‘hoorde’ en ben je dat je leven lang blijven doen. Als je veel emotie hebt moeten inslikken, wordt het tijd om daar ruimte voor te maken. Ruimte voor jou en voor wie jij bent!

Je bent van harte welkom

Kamp jij met klachten rondom werkdruk of stress en zou je daar graag wat aan doen? Neem dan gerust contact met mij op voor vragen of voor het maken van een eerste afspraak.

Maak een afspraak om aan stress- en spanningsklachten te werken
Psycholoog Amersfoort Marita Nijboer

Marita Nijboer

  • Betrokken therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook op zaterdag

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Aangesloten bij: