Therapie Amersfoort

Praktijk Marita Nijboer in Amersfoort

bg

Onzekerheid en grenzen stellen

Er kunnen situaties in je leven ontstaan waarin je met de stroom mee bent gegaan, je je hebt aangepast aan wat op dat moment nodig was en daarmee heb je jezelf weggecijferd. Bijvoorbeeld op je werk of juist thuis, in je gezin. Wellicht heb je wat vage lichamelijke klachten ontwikkeld. En nu voel je: het klopt niet meer. Waar blijf ik zelf?

Zomaar ineens voor je zelf opkomen is heel moeilijk. Je kunt tegen allerlei angsten aanlopen. Misschien ben je bang dat je ontslagen wordt of dat er niet meer van je gehouden wordt. Samen kijken we in hoeverre deze angsten reëel zijn en hoe je ermee kunt omgaan. We onderzoeken welk beeld je van jezelf ophoudt en welke overtuigingen en denkbeelden daaronder liggen. En vooral: wie ben je werkelijk? Vanuit een dieper gevoel van eigenwaarde leer je gemakkelijker grenzen stellen.

Samen aan de slag gaan?

Heeft onzekerheid of het niet goed kunnen aangeven van je eigen grenzen een negatieve impact op je leven en ontwikkeling en zou je daar graag op korte termijn werk van maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen of het maken van een eerste afspraak. Je bent van harte welkom.

Psycholoog Amersfoort Marita Nijboer

Marita Nijboer

  • Betrokken therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook ‘s avonds en op zaterdag

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Aangesloten bij: