Therapie Amersfoort

Praktijk Marita Nijboer in Amersfoort

bg

Therapie bij relatieproblemen

Misschien heb je steeds dezelfde soort conflicten met je partner of heb je steeds kortdurende relaties. Misschien is het aangaan van een relatie überhaupt al lastig. Of denk je dat je niet aantrekkelijk, leuk of interessant genoeg bent voor een ander. En ben je nieuwsgierig naar hoe jij hierin stappen kunt zetten.

Ieder mens heeft de behoefte aan nabijheid en ook de behoefte aan ruimte en eigenheid. Ook verlangen we allemaal naar de bijzondere verbinding en intimiteit van een liefdesrelatie. Daar waar de romannetjes ophouden als de geliefden elkaar gevonden hebben, begint het in het echte leven pas goed. Want een liefdesrelatie is dè plek waar we onze patronen en pijn tegenkomen. Zicht krijgen op je eigen relatiegedrag kan heel verhelderend en helend zijn. Vooral het bewust worden van je emoties hierin en waar ze vandaan komen zijn belangrijke ingangen.

Samen aan de slag gaan?

Ervaar je problemen of moeilijkheden in je relatie en zou je daar graag op korte termijn werk van maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op voor vragen of het maken van een eerste afspraak. Ik ga graag samen met je aan de slag, je bent van harte welkom.

Psycholoog Amersfoort Marita Nijboer

Marita Nijboer

  • Betrokken therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook op zaterdag

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Aangesloten bij: