Therapie Amersfoort

Praktijk Marita Nijboer in Amersfoort

bg

Cliënten over mij

M.K.:

"In de sessies die ik bij Marita heb gehad, heb ik me steeds heel welkom gevoeld. Ik voelde dat ze echt naar me luisterde en er voor me was. Wat ik heel fijn vind is dat ze zo nuchter is en dat er tijdens de sessies soms ook wordt gelachen. Dat maakt het voor mij behapbaar en zo kan ik mijn eigen tempo volgen."

Herma:

"Marita was heel betrokken en wilde echt verder kijken naar wat er nou echt aan de hand was met me. Ik heb haar ervaren als een warme, aardse en ook speelse therapeut. Ze heeft me in de periode dat ik bij haar in therapie zat letterlijk maar vooral ook figuurlijk ‘vastgehouden’ en me terzijde gestaan."

Christine:

"Sinds een jaar ben ik bij Marita in behandeling. Ze luistert goed, en kijkt samen met mij welke overtuigingen van vroeger in de weg zitten. Met name de lichamelijke kant helpt me om tot echte verandering te komen, door in het lijf te ervaren hoe ik me werkelijk voel of kan voelen. Marita geeft op een rustige manier weerwoord en blijft daarbij in verbinding, waardoor ik me veilig blijf voelen. En haar gevoel voor humor is fijn! Ik ben bij meerdere therapeuten geweest, maar bij Marita ben ik gebleven. Dank je wel Marita!"

Sylvia:

"Ik heb Marita ervaren als een warm en betrokken mens. Ze ging samen met mij op pad om kijken wat er speelde en zij kon mij helder en duidelijk weergeven wat de obstakels en pijnpunten waren en hoe ik hiermee om kon gaan. De handvatten en inzichten die me aangereikt zijn helpen mij zeker verder om sterker in het leven te staan."

Psycholoog Amersfoort Marita Nijboer

Marita Nijboer

  • Betrokken therapeut
  • Intake op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
  • Ook op zaterdag

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Neem contact op

Hoe ervaren cliënten mijn hulp?

Aangesloten bij: